Over Enocent

 • Visie & Missie

  Visie: Op eigen kracht bewegen draagt bij aan uw welzijn, gezondheid en vitaliteit, zowel fysiek als cognitief (=verstandelijk). Onze visie wordt onderschreven door wetenschappelijk onderzoek.

  Missie: Wij willen bijdragen in welzijn, gezondheid en vitaliteit en om mensen langer zelfstandig en op eigen kracht zelfredzaam in eigen huis te laten wonen.Met onze expertise op het gebied van: fysiotherapie met specialisaties geriatrie- en neurologie revalidatie, techniek en duurzaamheid komen wij tot innovatieve oplossingen.

 • Reikwijdte

  We zijn vooral geen klusbedrijf, maar een gespecialiseerd bedrijf in tussentreden. Wij zijn zijn gestart in 2011 na onze uitvinding van de Easysteppers. We zijn gevestigd in Eindhoven ook wel genaamd de "Brainport Regio", waar wordt gewerkt aan het project: "Slimmer leven 2020". Wij leveren en installeren onze producten in de hele Benelux. Wij hebben montageservice steunpunten in: Amstelveen, Arnhem, Delft, Dordrecht, IJsselstein, Groningen en Zwolle. In België kunt u terecht bij Freya Products BVBA in Wevelgem.

 • Kwaliteit en service

  De productie is KOMO en SKH gecertificeerd en wij werken enkel met FSC gecertificeerd hout. Dit hout, met mooie houtnerven, wordt speciaal geselecteerd en geprepareerd en daarna voorzien van slijtvaste laklagen, opdat de kwaliteit behouden blijft. De nadruk ligt voor ons altijd op kwaliteit en service voor de klant.
  Wij kunnen ook een tweede trapleuning of extra handgrepen leveren.

 • ADL-problemen?

  Heeft u (ook als professional) nog onopgeloste problemen waar nog geen oplossing voor bestaat? Neem dan contact op. Wij denken graag met u mee aan simpele nieuwe oplossingen.